Úgy tűniik, Borsodi Attila, Magyar Nemzetes szerző kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy totális offenzívával akadályozza meg, hogy egy konkrét feladat ellátására kiírt szabályos tenderen, legjobb ajánlattal megbízást elnyerő In-Kal Security megkezdhesse megbízásának teljesítését Ferihegyen. 

Az újságíró december másodikán kongatta meg a vészharangot ("Az In-Kal Ferihegyre is betette a lábát" címmel), azóta naponta haját tépve örjöng a lap hasábjain. Mikulás napján "Aggodalom az In-Kal miatt" címmel már sikerült a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezetét is berángatnia az agitprop kampányba, akik természetesen álmatlan éjszakákat aggódnak végig, nehogy kiszervezés legyen a biztonsági területen. (Ez itt médiaelemző blog, így most külön nem térünk ki arra, hogy már az Országgyűlés előtt van egy gyors és nyilván rendkívül átgondolt törvénymódosítás, a konkrét megbízás jogi megakadályozására.)

Ide tartozó érdekesség, hogy a Magyar Nemzet az országgyűlési választások óta nem kóstolgatta sem címlapon, sem máshol Pintér Sándor belügyminiszter volt (?) biztonsági cégének, a Civil Biztonsági Szolgálat hirtelen jött állami megbízásait, pontosabban egy interjúban egyszer karakánul nekiszegezték a kérdést az MFB régi-új elnökének, aki megnyugtató választ adott. Persze a botrányos megbízásokról a mezei Magyar Nemzet olvasó a lapból nem értesülhetett, de ez mindegy is.

Arra gondolni sem merünk, hogy az In-Kal megbízás mostani vehemens támadása összefüggne egy jövőbeni Civil Biztonsági Szolgálat megbízással. Mindenesetre figyelni fogjuk a fejleményeket. Szerintem Borsodi Attila nem fogja megírni. Nem, szégyelli.

Címkék: budapest civil magyar nemzet airport sándor attila in security biztonsági pintér borsodi ferihegyi szolgálat kal

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr742498641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása