Durván kunbélázik a Népszava

 2011.03.01. 12:38

Most jön, ami még nem volt: "Papcsákék négy hónapra szerződtek továbbá Kun Béla unokájával, Kun Miklóssal és két társával összesen négymillió forintért a Polgárosodás Modernkori Kutatóintézet létrehozására és konferencia szervezésére a kommunizmus áldozatairól. Érdekesség, hogy Kun annak idején szívélyes hangú levelet küldött Kádár Jánosnak, melyben azt írta, nagyanyja, "Kun Béláné mindig kommunistához méltó optimizmusra nevelt bennünket." Kun Miklós műsorában korábban Papcsák vendég is volt az Echo Tv-ben."

 

 Ettől aztán tényleg ökölbe szorul bármelyik Népszava olvasó keze! (Munkásököl?) Ebből aztán feketén-fehéren kiderül, hogy, öööö. Mi is? Noch dazu még az Echo tévé is benne van. Botrány!  

 

 

 

 

UPDATE!!!

Folytadóik a story, közben sajnos a Hírszerző is kiszúrta magának.

Címkék: népszava zugló kun béla papcsák kun miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr762701011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.03. 15:43:19

Ugyan már. Nézd meg mi lett Viktorból... Húsz éve még lobogó hajú félhippiként űzte ki a ruszkikat az országból, most meg, már hájas, pocakos parasztgyerekként, éppen ő akar lenni, minimum egy Kádár!

Majd ha Zagyva tesvér, vagy Tomket lesz a Népaszava vezető publicistája, akkor ríjjál.
süti beállítások módosítása