Kossuth-díj, rendelésre

 2011.03.28. 12:07

A Heti Válasz, demokratikus országokban viszonylag szokatlan módon pár hete sajátos kívánságlistát közölt, hogy a kormánypárti orgánum szerint kinek járna a Kossuth-díj.  Most, hogy a nagyságos kormányzópártnál meghallgatásra kerültek a "javaslatok", az újság önnön nagyságától olvadozva közöl korábbi Heti Válasz idézeteket a friss Kossuth-díjasoktól... A piacon ezt hívják bennfentes kereskedelemnek, diktatúrában rendes ügymenetnek. Demokráciában arcátlan cinizmusnak.

 

 

 

Címkék: heti válasz kossuth díj

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr522778403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.03.28. 15:53:35

Ha én fideszkormány lennék... legelőször is a díjakon spórolnék, mert hogy nagy az adósságállományunk! ha én volnék a fideszkormány... azonnal példát mutattam volna, és ... saját magamon uralkodtam volna kizárólag :). De én fideszkormány nem vagyok, de még csak szimpatizánsa sem voltam soha e hazug, álszent népségnek. (viszont - tudjuk már, kinek mitől megy/ment olyan jól a sora és olyan könnyen)
süti beállítások módosítása