Azért csak ne menjünk el szó nélkül a Heti Válasz felelős szerkesztője tollából született vidám kis színes, homofób íráska mellett. Mindig külön bája van, ha valaki a többségi tudatából gúnyolódik kicsit az egyenlőségi törekvéseken. Tolerancia rulez.

 

 

 

Címkék: meleg heti válasz homofóbia szőnyi szilárd meleggyűlölet

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr332629970

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Homofóbok 23 pontja 2011.02.03. 21:54:12

A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni. Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, maj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wendriner úr 2011.02.01. 11:33:43

Fajfenntartó többség: nem ismeri a természet törvényeit, ha azt hiszi, ott kezdődik és végződik a feladata, hogy utódot nemzzen. Vadászni, családot és területet védeni, ivóvizet keresni ki fog?
süti beállítások módosítása