A Hírszerző kurucosodik

 2011.04.05. 09:25

 

ilyen elfogult és rosszindulatú "beszámolót" még nem olvashattunk a hírszerzőn. Kurucinfo is megirigyelné és még akkor sincs rá mentség, ha valaki idegesen telefonon lihegte be a hírt a szerkesztőségbe:

Breaking: Gyurcsány megjelent a romagyilkosok tárgyalásán

bulletNyomtatásbulletKüldés e-mailben Hírszerző  bullet  2011. április 05. 09:09
Frissítve: 9 perce

Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök, akinek kormányzása idején a romákat gyilkoló rasszista halálbrigád szabadon garázdálkodhatott az országban, kedden reggel megjelent a romagyilkosságok tárgyalásán a Pest megyei bíróságon.

Szemtanúk beszámolója szerint Gyurcsány Ferenc a sorban álló érdeklődőket megkerülve, soron kívül hatolt be a tárgyalóterembe.

Mint ismeretes: Gyurcsány Ferenc kormányzása idején a polgári és katonai titkosszolgálatok számos hibával járultak hozzá ahhoz, hogy a romákra vadászó rasszista halálbrigád szabadon garázdálkodhasson az országban.


 

Címkék: hírszerző kuruc.info gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr42801048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása