Ajvéból jelentik...

 2011.01.28. 10:34

A Magyar Hírlap talált végre egy hiteles figurát: "Az Orosz Tudományos Akadémia Európa Intézetének osztályvezetője szerint példás a magyar médiatörvény"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Néhány cím a közelmúltból:

Összevert orosz újságíró: idén nyolc zsurnalisztát gyilkoltak meg

A szombatra virradó éjszaka összevert Oleg Kasin újságíró ügyében vezető orosz újságírók nyílt levélben fordulnak Dmitrij Medvegyev elnökhöz a bűntett, illetve a más újságírók ellen elkövetett merényletek felderítését követelve.

Megverték az őrszobán, meghalt az orosz újságíró

 

Belehalt sérüléseibe szerdán egy orosz újságíró, akit a hónap elején, őrizetbe vétele után bántalmazott egy rendőr Tomszkban.

 
 
ENSZ-szerv bírálja Oroszországot újságírók meggyilkolása miatt
 
2009. október 30. péntek, 14:38
 
Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa bírálja az orosz hatóságokat azért, mert nem védik meg az újságírókat és jogvédő aktivistákat az ellenük irányuló fenyegetésektől és gyilkosságoktól.

 

...............

Ha szerinte példás a médiatörvény, akkor most elmegyek életbiztosítást kötni, aztán beiratkozom egy önvédelmi kung-fu tanfolyamra.

 

 

Címkék: magyar hírlap oroszország újságíró médiatörvény

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr822620109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása