Ez tényleg annyira zseniális, hogy ki se lehetne találni. Niczky Emőke (bárki is legyen ő), összeráncolja szemöldökét, és zárójelben odaszúr egyet Tarlós sajtósának, aki Novi Sadként  merte megnevezni az ősmagyar Újvidéket. Pazar! A sajtószóvivő most már rághatja szégyenében ökleit, hogy lehetett ilyen mafla. Azt hitte Novi Sad-on vannak, erre a (Nagy)Magyar Hírlapból kellett megtudnia, hogy nem.

Címkék: magyar hírlap tarlós istván újvidék novi sad niczky emőke

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr852632977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemszégyelli 2011.02.06. 19:58:11

hehe, a Jobbik is lecsapott rá:
„Ismét azzal a megdöbbentő ténnyel kell szembesülni, hogy az új budapesti városvezetés környezetében tovább él a rosszindulatú kozmopolita szellemiség és a hozzá nem értéssel párosuló ostobaság. A Városháza kommunikációs igazgatója által jegyzett közlemény szerint a főpolgármester tegnap a szerbiai Novi Sad-ba utazott, ahol látogatást tett a Matica Srpskában, Szerbia legrégebbi kulturális intézményében. A Jobbik számára elfogadhatatlan – és véleményünk szerint minden határon túli magyart sért –, hogy az elcsatolt területeinken található települések nevét, ez esetben Újvidék nevét nem az anyanyelvünkön említjük.”
A Jobbik közleményéből
süti beállítások módosítása