A Magyar Nemzet (azon belül a Magyar Hírlaptól igazolt Swendt Pál) repítette közhírré, hogy nyomára bukkantak az erézsébetvárosi ingatlanpanama bújkáló gyanúsítottjának. Gúnyos fel és alcímekkel hozzák nyilvánosságra, hogy Czibula Csaba Mexikóból levelezik a hatósággal.

Azt az egyet nem értem, hogyan kerülhette el Swendt Pál és a Magyar Nemzet figyelmét, hogy Czibula esetében a bűnügy fideszes érintettjéről van szó? Ez ugyanis nem hangzik el egyszer sem a cikkben, sőt, SZDSZ-es delegáltként hivatkoznak rá egy helyen.

Sajnos a valamivel több olvasóval rendelkező Index nem volt ennyire szemérmes, és megírja, hogy fideszes delegáltról van szó. A szegény ostoba google is 20.500 találatot ad Czibula Csaba fidesz keresésre. Ők sajnos nem kapták meg a szerkesztőségi ukázt...

 

 

 

 

Címkék: magyar nemzet fidesz szdsz hunvald czibula csaba swendt pál delegált

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr172644052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása