Nyomj egy Kopi + face-t

 2011.02.15. 11:04

Asszem nem jött be Orbán PR-osainak ez a sajtót a karzatra száműzős rendelete...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Hírszerző:

"Muszáj bírni szusszal"

"Muszáj bírni szusszal" - mondta a miniszterelnök, aki szerint a 2011-es őszi ülésszak kezdetéig el kell jutni a "megújulás folyamatának célegyeneséig". Arról már nem beszélve, hogy a miniszterelnök nem optimista a világgazdasági válságból való kilábalás esélyeit illetően - Orbán Viktor a válság újabb és újabb hullámainak érkezésére számít.

Nézegessen politikusokat madártávlatból!

Fotó: Túry Gergely

 

Bréking! Orbán Viktor kopaszodik!

A sajtó emeletre költöztetése meghozta az első szenzációt, ami enélkül talán sosem pattant volna ki. Innen ugyanis észrevettem azt, ami máshonnan nem látszik: a miniszterelnök választékának tarkó felőli végénél fürjtojásnyi kopasz folt jelent meg! Orbán lesz a magyar politika Grzegorz Latója?

05
 

fn.hu: 

Orbán béremelést ígér a magánszférában

Orbán béremelést ígér a magánszférában - illusztrációViccel vagy komolyan beszél Orbán Viktor, amikor akciócsoportokról beszél, amelyek segítenek megemelni a bruttó béreket ott, ahol az új adórendszer miatt szükséges? Az érdekvédő szervezetek bizonytalanok. A legvalószínűbb lehetőség, hogy a kormány látványosan demonstrálja majd a kiskeresetűek melletti kiállását, hasonlóan, mint amikor Gyurcsány az áfacsökkentés nyomán árcsökkentést követelt a vállalkozóktól.

Címkék: sajtó kopasz orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr152662479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása