Sokaknak csipakja a szemét

 2011.01.18. 11:16

Távol álljon tőlünk, hogy Csipak Péter milliárdos ingatlanmenedzser renoméját védjük. Földes András és Miklósi Gábor viszont az Index eddigi történetének talán leghosszabb tényfeltáró cikkét szenteli annak, hogy a vállalkozó telekhatára túlterjeszkedik-e az engedéllyel rendelkező területen. Ami komikus a dologban, hogy a szerzők azzal vezetik fel az Ödüsszeia hosszúságú cikket, hogy:

"Csipak Péter lakóháza – magántulajdonról lévén szó – nem is érdemelne több szót. Csakhogy a környékről készült műholdkép és az ingatlannyilvántartásból származó koordináták alapján rajzolt telekhatárok összevetésekor kiderül, hogy az építkezés jóval túlterjeszkedett a hivatalos telekhatáron"

Rendkívül hitelesnek tűnik a szerzők szájából ez a megállapítás. Én magam is, ha olyan magántulajdonról esik szó, amely nem is érdemelne több szót (hogy a szerzők szó-ismétlését betűhíven visszaadjuk), mindig a műhöldképes felvételekhez és az ingatlannyilvántartáshoz szoktam fordulni. Bugrisok.

Címkék: építkezés műhold földes andrás miklósi gábor csipak péter

A bejegyzés trackback címe:

https://nemszegyelli.blog.hu/api/trackback/id/tr902592497

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tájvédelmi körzetbe építkezett Csipak 2011.01.18. 16:00:04

Az ingatlanvállalkozónak és egyik hatóságnak sem tűnt fel, hogy a Hármashatár-hegyen épített gigantikus lakóházhoz tartozó garázs nagy része és a felhajtó a telekhatáron túl, a szomszédos Budai Tájvédelmi Körzet területére épült - írja az Index.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása